Home I Algemene informatie I Locatie Ansen l Locatie Kerkenveld I Locatie Havelte l Locatie Fort I Wie zijn wij  I Zorg I FinanciŽn en kosten I Vrienden van de Berkenhof I Links I  Nieuws I Contact    

 

 

 WELKOM BIJ WOONZORG
"DE BERKENHOF" IN ANSEN


De omgeving en historie:
Ansen is een klein, gezellig maar vooral prachtig dorp tussen Dwingloo en Ruinen in de provincie Drenthe. De voormalige basisschool ‘t Veurlaanden heeft in 2013 een metamorfose ondergaan. Het pand is omgevormd tot een huis waar ouderen omringd door zorg, maar met behoud van de regie over het eigen leven, kunnen wonen.

Direct naast de Berkenhof vindt u het restaurant ‘de Huiskamer’. Hier kunt u genieten van de omgeving onder het genot van een hapje of een drankje.
Tegenover de Berkenhof vind u het dorpshuis de ‘Bastogne’. Met regelmaat organiseren zij leuke en interessante activiteiten zoals creatieve middagen en filmavonden. U kunt deelnemen aan de activiteiten van het dorpshuis mocht u hier behoefte aan hebben. Het maandoverzicht kunt u bij een van de medewerkers van de Berkenhof opvragen.

Activiteiten:
Woonzorg de Berkenhof biedt persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, huiselijkheid, zorg op maat, een vast klein team van professionele medewerkers, behoud van eigen identiteit, gerichte dagbesteding en een fijne en comfortabele leefruimte in een prachtige omgeving. Maandelijks bieden we een activiteitenprogramma aan. Dit wordt in overleg met de cliŽnten ingevuld. Het aanbod is heel erg wisselend. Het kan een creatieve activiteit zijn in groepsverband maar ook individueel. …ťn keer in de twee weken wordt er bijvoorbeeld bewegingstherapie geboden door fysiotherapie Ruinen. Bewoners uit de omgeving kunnen ook gebruik maken van de activiteiten van de Berkenhof.

Enkele foto's:

 

 

U vindt ons ook op facebook:

 

Woonzorg "De Berkenhof", Jan Haarstraat 24, 7926 TC Kerkenveld. Telefoon: 0528-281000
Woonzorg "De Berkenhof", Voorlanden 1, 7964 KN Ansen. Telefoon: 0522-471806
Woonzorg "De Berkenhof", Boskampsbrugweg 2,7971 CL Havelte. Telefoon: 0521-208000
Woonzorg "De Berkenhof", Fort 50, 7924 RC, Fort. Telefoon 0655773874 of 0655754400
 

 

Home I Algemene informatie I Locatie Ansen l Locatie Kerkenveld I Locatie Havelte l Locatie Fort I Wie zijn wij  I Zorg I FinanciŽn en kosten I Vrienden van de Berkenhof I Links I  Nieuws I Contact