Home I Algemene informatie I Locatie Ansen l Locatie Kerkenveld I Locatie Havelte l Wie zijn wij  I Zorg I FinanciŽn en kosten I Links I  Nieuws I Contact  

 

 

 WELKOM BIJ WOONZORG
"DE BERKENHOF" IN HAVELTE

Woonzorg de Berkenhof wil een prettige woonlocatie bieden aan ouderen met een zorgvraag. In Kerkenveld en in Ansen gebeurt dit al.

Sinds september 2016 is dat ook in Havelte het geval. Het voormalige gemeentehuis ligt midden in het dorp en is verbouwd tot een prachtige nieuwe woonvoorziening. Er zijn 22 appartementen die bestaan uit een kamer met aparte slaapkamer en een sanitaire ruimte. De huurprijs blijft onder de huurtoeslaggrens zodat het voor iedereen betaalbaar is.

De locatie is kleinschalig met een klein vast team medewerkers zodat bewoners en medewerkers elkaar kennen en gekend worden. Bij de indeling van het gebouw is uitgegaan van voldoende privacy voor iedere individuele bewoner en tegelijkertijd van het op een vanzelfsprekende manier uitnodigen tot contact en ontmoeting.

Mocht u behoefte hebben aan tijdelijke opvang, neemt u dan gerust contact met ons op!

De volgende afspraken werden gemaakt over de toewijzingsprocedure:
 
Criteria bij toewijzing zijn:

 • Motivatie van de toekomstige bewoners

 • De aard en omvang van de zorgvraag

 • Huidige woonplaats

 • Volgorde van aanmelding


Planning:

 • Wie belangstelling heeft om hier te komen wonen kan uiteraard contact opnemen.
   

 • Inmiddels zijn de tweekamer appartementen toegewezen en is er korte wachtlijst. Die appartementen die bestaan uit ťťn ruime kamer zijn bestemd voor tijdelijk verblijf; mensen die tijdelijk niet thuis kunnen verblijven kunnen hier terecht.
   

 • Vanaf 26 september zijn de eerste bewoners in de Berkenhof in Havelte komen wonen.
   

 • Op 24 september 2016 is het gebouw officieel geopend. ’s Middags werd er tussen 13.00 uur en 16.00 uur open huis gehouden.
   

 • Over enige tijd zal er aanvullende informatie worden geplaatst over verdere mogelijkheden van onze nieuwe locatie in Havelte.
   
   

 

 

Woonzorg "De Berkenhof", Jan Haarstraat 24, 7926 TC Kerkenveld. Telefoon: 0528-281000
Woonzorg "De Berkenhof", Voorlanden 1, 7964 KN Ansen. Telefoon: 0522-471806
Woonzorg "De Berkenhof", Boskampsbrugweg 2,7971 CL Havelte. Telefoon: 0521-208000
 

 

Home I Algemene informatie I Locatie Ansen l Locatie Kerkenveld I Locatie Havelte l Wie zijn wij  I Zorg I FinanciŽn en kosten I Links I  Nieuws I Contact