Home I Algemene informatie I Locatie Ansen l Locatie Kerkenveld I Locatie Havelte l Locatie Fort I Wie zijn wij  I Zorg I FinanciŽn en kosten I Vrienden van de Berkenhof I Links I  Nieuws I Contact       

 

 

 WELKOM BIJ WOONZORG
"DE BERKENHOF"
Locatie Kerkenveld


Omgeving:

Woonzorg De Berkenhof ligt in het Drentse dorp Kerkenveld, verbonden met het tweelingdorp Alteveer. Op ongeveer 5 km afstand liggen de dorpen Hoogeveen en Zuidwolde.
Woonzorg De Berkenhof ligt centraal in het dorp. Aan de linkerzijde bevindt zich een speeltuin en achter het pand bevindt zich bos, waar u een wandeling kunt maken. Rondom het pand zijn verschillende terrassen aangelegd waar u gebruik van kunt maken. Ook is er genoeg parkeergelegenheid voor bezoek.

Historie

Het pand heeft een lange geschiedenis. Zo is het begonnen met een cafe/restaurant genaamd “de Berken” (vandaar onze gekozen naam De Berkenhof) later heeft het ook nog gediend als hotel.
Vele mensen uit de buurt hebben er hun bruiloft gehouden toen de Markies van Karabas er gevestigd was, later is er een pannenkoekenboerderij in gekomen, weer een cafť en nu als woonzorg voor ouderen De Berkenhof.

De Berkenhof heeft in Kerkenveld 12 appartementen van ongeveer 50 m2.Vier op de begane grond en vier op de eerste verdieping, allen rolstoel toegankelijk.
Door de structuur van het gebouw verschillen de appartementen van elkaar zowel qua indeling en oppervlakte als situering doch met een gelijkwaardige kwaliteit en voorzieningenniveau. Zo heeft elk appartement een eigen slaapkamer en badkamer met douche en toilet en is er een keuken met koelkast en magnetron.
In drie appartementen is een keuken met inductie kookplaat aanwezig waar eventueel nog zelfstandig gekookt kan worden.

Het appartement kunt u met uw eigen vertrouwde spullen inrichten en onder voorwaarden is een huisdier welkom. Er is een lift aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van de gezellige gemeenschappelijke ruimte waar u medebewoners kunt ontmoeten, samen kunt eten, koffie drinken of deelnemen aan een activiteit.

Activiteiten:

Wij bieden een activiteitenprogramma aan. Deze wordt in overleg met de cliŽnten ingevuld. Het aanbod is heel erg wisselend. Het kan een creatieve activiteit zijn in groepsverband maar ook individueel. Woonzorg de Berkenhof biedt persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, huiselijkheid, zorg op maat, een vast klein team van professionele medewerkers, behoud van eigen identiteit, gerichte dagbesteding en een fijne en comfortabele leefruimte in een prachtige omgeving. Bewoners uit de wijde omgeving kunnen ook gebruik maken van de activiteiten van de Berkenhof.

Enkele foto's

  

Woonzorg "De Berkenhof", Jan Haarstraat 24, 7926 TC Kerkenveld. Telefoon: 0528-281000
Woonzorg "De Berkenhof", Voorlanden 1, 7964 KN Ansen. Telefoon: 0522-471806
Woonzorg "De Berkenhof", Boskampsbrugweg 2,7971 CL Havelte. Telefoon: 0521-208000
Woonzorg "De Berkenhof", Fort 50, 7924 RC, Fort. Telefoon 0655773874 of 0655754400
 

Home I Algemene informatie I Locatie Ansen l Locatie Kerkenveld I Locatie Havelte l Locatie Fort I Wie zijn wij  I
 
Zorg I FinanciŽn en kosten I Vrienden van de Berkenhof I Links I  Nieuws I Contact