COVID 19

Corona maatregelen

← Terug naar overzicht
18 maart 2020

Op dit moment is er in onze woonzorglocaties bij niemand het coronavirus geconstateerd. Dit willen we graag zo houden.  Daarom hebben we sinds  zondag 15 maart  het besluit genomen al onze woonzorglocaties te sluiten voor bezoek. Het sluiten van alle woonzorglocaties doen we om zowel de bewoners als onze medewerkers te kunnen beschermen tegen het coronavirus.

WAT HOUDT DIT BESLUIT IN

We houden de buitendeuren dicht voor bezoek. Familie en andere bezoekers zijn tijdelijk niet welkom. Alleen diegenen die moeten werken op de locatie mogen nog komen. In uitzonderlijke gevallen kan minimaal bezoek worden toegestaan, maar dit gebeurt altijd in overleg met de locatie coördinator van de locatie. We raden de bewoners aan zo weinig mogelijk contacten buiten de deur te onderhouden.  We hebben geregeld dat de bewoners op elke locatie kunnen beeldbellen met hun familie of bekenden.

We begrijpen heel goed dat een sluiting van onze locatie heel vervelend is voor de bewoner en u als naaste . Maar door de snelheid van de verspreiding van het coronavirus in Nederland, zijn we genoodzaakt onze verantwoordelijkheid hierin te nemen en deze maatregel uit te voeren.  De bewoners van onze zorglocaties horen tenslotte bij de meest kwetsbare groep waar het coronavirus het hardst toeslaat.

Alle activiteiten die van buitenaf waren geregeld zijn stop gezet. Al onze activiteiten worden op huiskamer of individueel niveau aangeboden door de activiteitenbegeleiders en huiskamerdiensten, en proberen het vooral in deze tijd zo gezellig mogelijk te maken .

We rekenen op uw begrip en medewerking. Laten we er met z’n allen voor zorgen het coronavirus buiten de deur te houden.